APARTMENT @ DAKOTA RESIDENCE
Interior Design + Styling
1 800 sq ft_Apartment

For this project, we explored screens in attempting to further our appreciation of the Modern Chinese aesthetics. The other design consideration was for storage space necessary for 4 mature ladies living within this apartment.

On both the flanks of the living and dining space, we created storage solutions and built in seating that extended out into the large balcony. All the joinery panels were double layered. A solid timber screen with a clean and modern cut coupled together with a rear layer that had a beautiful traditional chinese graphic silk screened onto the timber veneer.

The black beadings on both joinery and upholstery were a conceptual tie in as a further manifestation our very own Modern Chinese design vocabulary.
01